Kariyer Günleri

1. EGE BÖLGESİ ÖZEL EĞİTİM KARİYER GÜNLERİ

Ege bölgesinde ilk defa özel eğitim kurumları ve özel eğitim alanında çalışma ihtimali olan son sınıf öğrencilerini bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla Ege Bölgesin’deki üniversitelerin Özel Eğitim Öğretmenliği, Okulöncesi Öğretmenliği, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği, Beden Eğitimi Öğretmenliği, Dil ve Konuşma Terapistliği, Psikoloji ve Fizyoterapi, Psikiyatri gibi bölümlerinde okumakta olan son sınıf ve 3. sınıf öğrencilerinin katılacağı Kariyer Günleri etkinliğini 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü gerçekleştireceğiz.

KURUMSAL KATILIM

Gerçekleştirilecek olan kariyer günlerine başta Ege bölgesinde yer alan özel eğitim kurumları olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinden kurumların katılmasını amaçlıyoruz. Kurumsal olarak gelişime açık, kendini sürekli güncelleyen ve alanı takip eden özel eğitim kurumları ile mezunlarımızın bir araya gelmesi ve kariyer planlamalarında doğru kurumlar ile devam etmelerine aracı olmayı amaçlıyoruz.

KURUMSAL KATILIM FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KONUŞMACILAR VE SEMİNER KONULARI

ETKİNLİK PROGRAMI

ÇOK YAKINDA

ÖĞRENCİ KATILIM FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

ETKİNLİK YERİ

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Üçkuyular, Gürsel Aksel Blv No:14, 35140 Karabağlar/İzmir, Türkiye

Etkinlikler Üniversitemizin giriş katında yer alan fuaye alanı ve 7. Katında yer alan Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.